Анджелина Джоли планира нов проект. Тя смята да направи детска

...
Анджелина Джоли планира нов проект. Тя смята да направи детска
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с нов проект – ще прави детска програма по BBC

Анджелина Джоли възнамерява нов план. Тя счита да направи детска стратегия по BBC, оповестява „ Контакт мюзик “.
44-годишната актриса и режисьор, която има шест деца с някогашния си брачен партньор – холивудската звезда Брад Пит счита, че идващото потомство би трябвало да „ бъде квалифицирано “ да се оправи с световните проблеми, само че не желае да образова единствено личните си деца за тях.
Попитана на какви полезности учи децата си Анджелина съобщи: „ Доброта – към другите и към тях самите. Важно е да бъдеш преклонен – да познаваш свободите, които имаш и с които си блажен и да се увериш, че помагаш на близките. И постоянно да си знаеш мястото – ние сме хора и имаме доста дефекти. Ние сме дребни частици от един много по-голям свят “.
„ Докато растяха разбрах, че децата ми са мощни индивидуалисти, само че са с открит разум към света. Опитвам се да им давам образец и да бъда добра и милостива – по метода, по който личната ми майка беше – обичаща и толерантна.
Но, когато има борба, която би трябвало да се води – се мятам в багра. Трябва да подготвим идващото потомство, тъй като по света се случват толкоз доста неща, против които би трябвало да се изправят “, декларира актрисата.
„ Работя по стратегия за деца взаимно с BBC. Ние разчитаме на децата си, по тази причина би трябвало да им дадем подобаващото познание и поддръжка. Направихме доста неточности – би трябвало да бъдем почтени и да ги образоваме за света “, безапелационна е холивудската звезда.
Анджелина написа и книга – взаимно с „ Амнести интернешънъл “, за деца, в която им коментира правата им. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР