Анджелина Джоли отново шокира феновете си. Изненадата, която им поднесе

...
Анджелина Джоли отново шокира феновете си. Изненадата, която им поднесе
Коментари Харесай

Тревога: Снимка на Анджелина Джоли шокира света, какво се случва с актрисата?

Анджелина Джоли още веднъж шокира почитателите си. Изненадата, която им сервира бе извънредно неприятна.

На следващите фрагменти на актрисата, направени в Колумбия, тя е меко казано страшна панорама, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Анджелина е грозно слаба, а в този момент съгласно почитателите си просто е достигнала крайната граница. Ръцете й са единствено кости, покрити с кожа, под които се открояват вени и сухожилия.

Въпреки че драмата около раздалата й с ексизгората й Брад Пит отмина от дълго време, Джоли продължава да губи от тежестта си. Ако по време на визитата си в Колумбия актрисата съумя да скрие измършавялото си тяло под необятна дълга рокля, то лицето и ръцете и изглеждаха меко казано плашещи.

Тези фотоси провокираха нова вълна клюки, че Анджелина има съществени здравословни проблеми. Преди време в някои медии даже излезе информация, че лекари са съобщили на актрисата доста тежка диагноза, а тя в страха си, че няма да живее дълго към този момент е изготвила наследството си.

Иначе Анджелина не бе просто на отмора в Колумбия. Тя дойде с филантропична задача – като дипломат на благосклонност. Снимките й бяха направени при посещаване на бежански лагер на границата с Венецуела. Актрисата е пристигнала там поради дечицата. Тя се пробва да помогне на фамилиите, които живеят в доста тежки условия. Тя се срещна с колумбийските управляващи, които дадоха обещание да финансират изпадналите в мизерия хора.


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР