Анджелина Джоли отказва поет ангажимент да изиграе образа на Селин

...
Анджелина Джоли отказва поет ангажимент да изиграе образа на Селин
Коментари Харесай

Селин Дион жестоко обидена на Анджелина

Анджелина Джоли отхвърля стихотворец ангажимент да изиграе облика на Селин Дион в иден биографичен филм за певицата. Известната канадка е грубо афектирана на Джоли след отхвърли й.

51-годишната Селин Дион възнамерява да снима музикален биографичен филм за себе си с вярата точно Джоли да извърши основната роля. Изведнъж многодетната майка изрично декларира, че няма да го направи, макар че се слави с неособена претовареност в последно време, написа в. "България през днешния ден ".

След решението на Анджелина в Холивуд се развихря скандал. За фотосите на лентата се заговаря още през януари тази година. Селин утвърждава сюжета и дава единодушието нейни песни да бъдат включени в сцените. В Холивуд на практика намират и финансиране за снимането на биографичната лента с Джоли в основната роля. Сега след нейния отвод вложителите не са подготвени да се разделят с крупната сума. Селин Дион е ужасена от възможен неуспех на плана.

"В продължение на доста години основното предпочитание на Дион е музикална екранизация на нейния живот, кариера и брака й с Рене Анжелил. Тя искаше нейните деца и фенове да могат да видят историята й. Дион смяташе Джоли за своя извънредно близка другарка и се разочарова, когато разбра за отхвърли на Анджелина ", оповестява осведомен източник от обкръжението на канадската поп икона.

Шокът за Селин Дион е голям и близки до нея са безапелационни, че тя няма да го преглътне и най-вероятно повече няма да има близки връзки с някогашната брачна половинка на Брад Пит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР