Анджелина Джоли неведнъж е казвала по време на интервюта, че

...
Анджелина Джоли неведнъж е казвала по време на интервюта, че
Коментари Харесай

На какво е готова Анджелина Джоли за децата си

Анджелина Джоли нееднократно е казвала по време на изявленията, че за нея няма по-важно нещо на света от шестте ѝ деца и за тях тя е подготвена на всичко. е актрисата

През годините актрисата не стопира да го показва. Тя даже изкарва документ за лицензиран водач още през 2004 година не поради друго, а с цел да направи благополучен сина си Мадокс.

Идеята да се стане водач се ражда, когато Мадокс е на година и половина. Малкият толкоз доста обича самолетите и се екзалтира, когато ги види, че Анджелина постоянно го води на летището да обядват и да гледат по какъв начин изхвърчат и кацат.
 Снимка 437355

" Тогава ми хрумна, че бих могла да се науча да хвърча, с цел да бъде като супергерой за него и той да се гордее с мен. Обещах му, че това ще се случи още за втория му рожден ден ", споделя актрисата пред People.
 Анджелина Джоли, Евън Рейчъл Ууд и имат ли връзка двете актриси
Актрисата, по която си пада Анджелина Джоли

Имат ли връзка някогашната на Брад Пит и Евън Рейчъл Ууд

Разбира се, по този начин и става. Малко откакто получава документа си за лицензиран водач, тя си купува и личен аероплан - Cirrus SR22-G2, на който поставя буквите MX в чест на Мадокс. Манията по самолетите на Мадокс не отшумява и откакто пораства. Той също изкарва пилотски курс, когато навършва 16 през 2017 година
 Снимка 459227

Що се отнася до качествата на Анджелина Джоли да ръководи аероплан, сами можем да се убедим в тях, тъй като тя пилотира даже в някои от филмите си. В специфичното издание на телевизия ITV - The Queen`s Green Planet, можем да я забележим по какъв начин лети със аероплан и го приземява в пустинята в Намибия.
 Анджелина Джоли и по какъв начин се оправя актрисата с отсъствието на Мадокс
Как се оправя Анджелина Джоли с отсъствието на Мадокс

Разтревожена ли е актрисата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР