Анджелина Джоли не се беше появила на екрана от филма

...
Анджелина Джоли не се беше появила на екрана от филма
Коментари Харесай

Анджелина Джоли се завърна на екрана неузнаваема

Анджелина Джоли не се беше появила на екрана от кино лентата "Край морето " през 2015 година, където играе с някогашния си брачен партньор Брад Пит, а също по този начин е режисьор. Но ето, че Анджи се завръща. Тя стартира фотосите на продължението на "Господарката на злото ", дружно с Ел Фанинг и Мишел Пфайфър. Излизането на екран се чака през 2020 година, напомня БГНЕС.

Тя също по този начин е приела ролята на Роуз в "Come Away " на Бренда Чапман - филм фентъзи. Двамата основни герои в лентата са брат и сестра, които се пробват да оказват помощ на родителите си да преодолеят гибелта на по-големия им наследник. Анджелина Джоли играе майката на Алис и Питър, до момента в който Дейвид Ойелоу играе бащата.

За задачите на кино лентата на Бренда Чапмън "Come Away ", Анджелина Джоли се преобрази. Всъщност нейният сътрудник е разгласил в инстаграм селфи с целия екип от снимачната площадка, на която виждаме Анджи. Тя е в рокля викториански жанр с вълнообразна руса перука. Актрисата е неузнаваема. Не за първи път тя се преобразява за роля във филм. Като същински хамелеон, да вземем за пример, Анджелина Джоли игра роля на майката на страшилище в "Беулф " на Робърт Земекис (2007), където кожата и е покрита със злато. Тя също по този начин се превъплъти в гибелен социопат в "Луди години " на Джеймс Манголд (2000 г.), където е с тъмни очи и изсветлена коса Тази роля й завоюва „ Оскар “ за най-хубава актриса в поддържаща роля.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР