Анджелина Джоли не е чужда на позитивната промяна в света.

...
Анджелина Джоли не е чужда на позитивната промяна в света.
Коментари Харесай

Анджелина Джоли сподели как говори за расизма с децата си

Анджелина Джоли не е непозната на позитивната смяна в света. Актрисата е измежду звездите, които работят непрестанно, с цел да оказват помощ на другите - това е изцяло правилно, без въобще да има потребност от преувеличаване. С актуалната обстановка в света, налегнат от систематичния расизъм, някогашната брачна половинка на Брад Пит разкрива, че постоянно сяда със фамилията си, с цел да разисква привилегиите, от които цветнокожите хора не могат да се възползват.

Пред английското издание на Harper`s Bazaar, тя споделя, че вижда и почита хората, които се борят за позитивна смяна, само че е наясно, че това ще бъде развой, който изисква огромни промени в огромните институции. " Усеща се, че светът се разсънва и хората желаят по-задълбочени промени в границите на своите общества ", споделя Джоли. " Време е да създадем промени в законите и институциите, и да изслушаме тези, които са най-засегнати. "

Анджелина споделя, че неравенството е " нетърпимо ", а полицейската промяна в този случай е единствено началото, тъй като до момента в който тя има право на привилегия, щерка ѝ Захара остава уязвима. " Система, която ме пази, само че може да не пази щерка ми или който и да било различен мъж, жена или дете в нашата страна въз основа на цвета на кожата, е непоносима. Прекратяването на злоупотребите в полицията е единствено началото. Това надвишава всички аспекти на обществото, от просветителната ни система до политиката ни. "

Носителката на " Оскар " споделя още, че е от извънредно огромно значение родителите да поддържат връзка с децата си във връзка с тези общественозначими проблеми - нещо, което тя прави постоянно. " Просто би трябвало да слушаме тези, които са подтиснати и да не допускаме, че знаем всичко. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР