Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър и тяхната борба за надмощие в

...
Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър и тяхната борба за надмощие в
Коментари Харесай

Джоли все още е господарка на БГ боксофиса

Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър и тяхната битка за превъзходство в „ Господарка на злото 2 “ притеглиха като магнит най-вече български фенове в киносалоните и през отминалия уикенд.

Според систематизираните данни на Националния кино център от всички зали из страната, продукцията на „ Дисни “ е привлякла интереса на близо 122 хиляди фенове за всички 4 седмици, в които е била налична на огромния екран, предава Монитор.

От продажбата на билети „ Господарка на злото 2 “ е генерирала облаги в размер на 1,27 млн. лева

Анимацията „ Семейство Адамс “ се класира на второ място по гледаемост в последните почивни дни. Това е втора седмица на екран за рисуваната лента, а от премиерата си до момента тя е сграбчила вниманието на 30 468 киномани, като е спечелила общо 308 330 лева

Бронзът в листата пък е за българското заглавие „ Доза благополучие “. Филмът, отдаден на живота на журналистката Весела Тотева и режисиран от Яна Титова, потегли по кината на 8 ноември. Оттогава е изгледан от 9906 фенове на седмото изкуство. От продажбата на билети пък филмът завоюва 94 391 лева

Общо три родни продукции намират място в топ 10 на най-гледаните заглавия през отминалия уикенд. Освен „ Доза благополучие “, това са още позиционираният на 4-о място „ Завръщане “ (реж. Ники Илиев, с общо 70 578 фенове и 633 631 лева печалби) и заелият осма позиция „ В кръг “ (реж. Стефан Командарев, 5956 фенове и 39 439 лева печалби). Списъкът с десетте най-интересни за родния киноман заглавия се добавя още от „ Доктор Сън “, „ Жокера “, „ Не си играй с огъня “, „ Терминатор: Мрачна орис “ и „ Обратно преброяване “.

Снимка: Instagram / VOGUEZINE
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР