Анджелина Джоли използва списание Time, където в оp-еd статия (писмен

...
Анджелина Джоли използва списание Time, където в оp-еd статия (писмен
Коментари Харесай

За какво се притеснява Анджелина Джоли

Анджелина Джоли употребява списание Time, където в оp-еd публикация (писмен коментар, оповестен от вестник или списание, изразяващ мнението на създател, който нормално не е обвързван с редакцията на изданието) тя изрази загрижеността си за проблемите, които коронавирусът основава или доста ускорява с потребността от ограничения за изолираност.

44-годишната актриса и деятел твърди в настоящето състояние, доста от децата са сложени в голям риск, защото са застрашени от домашно принуждение. Джоли написа, че макар че децата не са толкоз податливи на самия вирус, те са " изключително уязвими към толкоз доста вторични въздействия на пандемията върху обществото ".

Основната накърнимост, върху която Джоли се концентрира, е злоупотребата, нещо, което тя написа, е по-вероятно да се случи сега, тъй като от децата се изисква да се самоизолират дружно с родителите или настойниците си, които в доста от случаите са техните насилници.

" Изолирането на жертвата от другари и близки по принцип е тактичност на насилниците. В момента нужните ограничения за изолираност са значими, само че нанасят още по-големи контузии на уязвимите деца ", добавя Джоли.
 Снимка 457229

Актрисата написа, че за доста от децата учебните заведения служат като избавителен късмет за опция, както и щит, предлагащ отбрана от половата употреба, домашното принуждение и така нататък Тя добавя, че има и такива, които са разчитали на храната, обезпечена в учебно заведение и в този момент се намират в извънредно състояние.

Анджелина Джоли припомня, че доста хора са изгубили работата си, което в допълнение усилва напрежението и напрежението, и прави доста фамилии нестабилни.

" А със напрежението вкъщи, се усилва и риска от домашно принуждение, както сочат всички изследвания ", написа още Анджелина Джоли.
 Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха
Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за битката с COVID-19
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР