Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат отделни купони за 14-я

...
Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат отделни купони за 14-я
Коментари Харесай

Пит и Джоли празнуват отделно ЧРД на Шайло

Анджелина Джоли и Брад Пит подвигат обособени купони за 14-я рожден ден на щерка си Шайло, която твърди, че желае да бъде момче. Партитата за 27 май ще са две – в прилежащите имения на звездите – защото родителите на Шайло все по този начин заобикалят да се срещат.

Преди броени дни стана ясно, че Пит и Джоли може би са стигнали до компромисен вид за образованието и възпитанието на петте им по-малки отрочета – най-големият, 19-годишният Мадокс, към този момент учи в университет в Сеул. Актрисата позволи на мъжа си, с който към момента са в бракоразвод, да вижда децата, когато пожелае. Пит и Джоли обаче към момента са „ на нож “, стане ли дума за Шайло. Както се знае, тя е била едвам на 8, когато е споделила, че желае да смени пола си. В изявление за Vanity Fair през 2015-а Джоли за първи път приказва за щерка си в мъжки пол.

" Той обича да се облича като момче, той просто желае да наподобява като момче ", разяснява тогава тя. И когато Шайло навърши 13 и разгласи, че ще се споделя Джон, й позволи хормонална терапия. Брад Пит обаче съобщи пред Опра Уинфри, че не утвърждава младежи да пият сходни лекарства. За смут на Пит някогашната му брачна половинка е обяснявала и че Шайло ще се подложи на съответната интервенция, когато му пристигна времето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР