Анджелина Джоли говори за причините за раздялата с Брад Пит

...
Анджелина Джоли говори за причините за раздялата с Брад Пит
Коментари Харесай

Джоли откровена за развода и майчинството - slava.bg

Анджелина Джоли приказва за аргументите за раздялата с Брад Пит в ново изявление за английския „ Vogue “. Актьорите стартират да се срещат през 2005 година, откакто работят дружно във кино лентата „ Господин и госпожа Смит. “ През 2014 година най-сетне подписаха брак, само че две години по-късно се разделиха.

Все отново двамата бяха една от най-известните холивудски двойки, които мнозина назоваха Бранджелина. Те имат и шест деца – 18-годишната Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 12-годишния Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан. Редакторът на „ Vogue “ попита по какъв начин Анджелина съумява да поддържа здравословна домашна среда, откакто се раздели с Пит.

„ Разбих се за благополучието на фамилията си. Това беше вярното решение, разяснява актрисата. – Все още не преставам да се съсредоточвам върху тяхното психическо излекуване. Някои се възползваха от моето безмълвие и децата не престават да виждат неистина за себе си в медиите, само че аз им подсещам, че единствено те знаят истината и че имат лични глави на раменете си. Всъщност това са шест доста смели, доста мощни младежи. “

45-годишната актриса и режисьор разяснява пред изданието и въпроса за осиновяването на децата, както и по какъв начин ги възпитава да почитат корените си.

„ Всеки от тях откри семейство по собствен метод, сподели актрисата. – Важно е да приказваме намерено за всичко това. „ Осиновяването “ и „ сиропиталището “ са позитивни думи в нашето семейство. Не мога да приказвам за бременността с моите осиновени деца, само че им описвам доста в детайли и с обич за пътуването, което направих, с цел да ги намеря. “

Мадокс е осиновен от Камбоджа, Пакс от Виетнам, а Захара от Етиопия.

„ Когато децата ви са от друга раса, когато са родени в друга страна, те са изпълнени с наследството на своите предшественици. И в никакъв случай не би трябвало да губят връзка с корените си. Те би трябвало да почитат своята еднаквост и да научат нещо ново от тях. Те не влизат във вашия свят – вие влизате в различен свят “, изясни Джоли.

Раздялата на Джоли и Пит беше сложна, само че в този момент, след няколко години, те въпреки всичко съумяха да открият дипломатически връзки. През множеството време децата живеят с майка си, само че Анджелина по никакъв метод не пречи на общуването им с татко им. Пит също постоянно ги събира, с цел да отбележат дружно значими фамилни събития.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР