Анджелина Джоли е сред най-коментираните холивудски знаменитости през последните години.

...
Анджелина Джоли е сред най-коментираните холивудски знаменитости през последните години.
Коментари Харесай

В сянката на Анджелина Джоли: Големият й брат Джеймс Хейвън

Анджелина Джоли е измежду най-коментираните холивудски звезди през последните години. Животът на красивата актриса се следи под лупа – от изявите й на аления килим до персоналните й моменти. Далеч по-малко прочут за необятната аудитория е братът на Анджелина – Джеймс Хейвън .
 Джеймс Хейвън Gettyimages
Той има в биографията си функции в няколко кино и телевизионни продукции , измежду които “Monster`s Ball ”, „ Original Sin ” и „ The Game ”. Анджелина Джоли и брат й имат разнообразни семейства, защото са премахнали бащиното си име. Двамата са разочаровани от татко си Джон Войт, само че след това възобновяват контактите с него.
 Анджелина Джоли и брат й Джеймс Хейвън Gettyimages


Анджелина и Джеймс резервират хубавичко връзка сред тях без значение от годините, славата и персоналните си драми. До през днешния ден не стопират да се поддържат взаимно. Близки до фамилията настояват, че братът прекарва доста време с децата на Анджелина, като две от тях даже почнали да го назовават „ баща “.

Друг слух пък твърди, че Джеймс е една от повода за развода на сестра си с Брад Пит. Напрежение зародило, тъй като братът живеел в имението на двойката, а Бит не приемал това за задоволително.

И още вести за Анджелина Джоли и фамилията й:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР