Анджелина Джоли е посланик на добра воля на Върховния комисар

...
Анджелина Джоли е посланик на добра воля на Върховния комисар
Коментари Харесай

Как лекува душевните си терзания Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е дипломат на благосклонност на Върховния комисар по проблемите на бежанците към Организация на обединените нации. Тя е посетила десетки страни, в които е имало филантропични произшествия, в това число в Косово, Кения, Йордания, Тайланд. Откакто има Instagram профил, Анджелина Джоли главно го употребява, с цел да разпространява филантропични проблеми, на които не престава да търси решение през годините, като подкрепя със средства десетки организации по света.

Преди няколко дни 46-годишната актриса показа серия от фотоси в Instagram от Камбоджа. Тя гостува в страната дружно с 15-годишната си щерка Шайло, където се срещна с другари и сътрудници от фондацията Мадокс Джоли-Пит в област Самлот. От фрагментите ясно се вижда по какъв начин с изключение на работните срещи на Анджелина. тя и Шайло откровено се любуват на времето, прекарано в Камбоджа. 

" Няколко дни в Камбоджа измежду топлите локални хора и имам възприятието, че душата ми се лекува. Това постоянно е било специфична страна за мен и моето семейство ", написа Анджелина, която осиновява първото си дете Мадокс точно от Камбоджа през 2002 година Актрисата добавя, че е доста щастлива още веднъж да се срещне с другари и сътрудници от фондацията си.

Целият екип в организацията Мадокс Джоли-Пит прекарва време с горските рейнджъри, с цел да се обсъдят похищенията върху земята, бракониерството и да се изготвят направления за наблюдаване.

Както може да се допусна, Анджелина Джоли не остана безучастна и към протичащото се сред Русия и Украйна сега. От началото на военните дейности тя не стопира с изявленията в своя Instagram профил, където изказва подкрепата и загрижеността си към хилядите почтени хора, останали без покрив над главите си.

Тя припомня, че повече от половин милион души са избягали от Украйна в прилежащи страни през последните няколко дни. Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците пресмята, че може да доближат до 4 милиона, в случай че обстановката ескалира в допълнение. Актрисата приканва за поддръжка, като споделя, че е извънредно значимо приемащите страни да продължат да приветстват всички тези, които бягат от спорове и неустановеност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР