Анджелина Джоли беше обвинена от бившата си глуха служителка Антоанет

...
Анджелина Джоли беше обвинена от бившата си глуха служителка Антоанет
Коментари Харесай

Глухоняма жена обвини Джоли в плагиатство

Анджелина Джоли беше упрекната от някогашната си глуха служителка Антоанет Абамонте, че е откраднала нейна концепция за филм. Джоли наела 53-годишната дама за учителка по жестомимичен език за децата си от 2016-а до 2019-а. Сега Антоанет съобщи пред „ DailyMailTV “, че носителката на „ Оскар “ си е присвоила от нея концепцията за първия глухоням супергерой, която ще осъществя в идващия блокбъстър на Марвел „ Вечните “. В него някогашната госпожа Пит ще се превъплъти в Тена.

Според Абамонте актрисата я е третирала като „ вторичен жител “, до момента в който работила за нея. Адвокатът на дамата към този момент е пратил иск на представителите на Джоли, в който декларира кражба на интелектуална благосъстоятелност. Юристът упорства клиентката му да получи авторски заслуги, когато супергеройската лента излезе на огромния екран и финансово обезщетение. „ Почувствах се като някакъв вторичен човек. Не можеш да се държиш с глухите по този метод. Веднъж даже ме попита дали слушам музиката, която звучеше и дали мога да танцувам – безусловно незнание и пъклен обидно. Не можеш да гледаш на нас от високо, все едно сме без стойност “, споделя Антоанет.

Абамонте твърди още, че фамилията я третирало и като опитно зайче. Джоли и децата й непрестанно я разпитвали какви филми харесва, с цел да си присвояват разнообразни хрумвания. През май 2018-а тя пратила на Анджелина по имейл изложение за облик на ням супергерой. „ Вечните “ бяха оповестени през юли 2019-а и стана ясно, че във кино лентата ще забележим първата глуха супергероиня – Маккари, изиграна от звездата от „ Живите мъртви “ Лорън Ридлоф. „ Когато попитах Джоли дали е откраднала моята концепция, с цел да я предложи на екипа, тя ми отговори, че вселената работила по мистериозни способи. Изкопчи от мен колкото може повече информация за глухотата ми “, съобщи Антоанет. Адвокатите на Джоли, както и самата актриса, не са коментирали обстановката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР