Анджела Рипън казва, че Strictly е почесала този сърбеж“, че

...
Анджела Рипън казва, че Strictly е почесала този сърбеж“, че
Коментари Харесай

Анджела Рипън от BBC Strictly Come Dancing разкрива какво й харесва най-много в шоуто

Анджела Рипън споделя, че Strictly е „ почесала този сърбеж “, че би трябвало да бъде танцьорка, като в същото време потвърждава, че възрастта не би трябвало да е спънка за следване твоите фантазии.

Вместо да си почине след напрегнатия завършек на 2023 година, 79-годишният мъж беше на подготовки този месец и потегля на път с хитовото шоу на BBC.

Преди началото на турнето Strictly, телевизионният водещ сподели: „ Предполагам, че най-вече се веселя на обстоятелството, че мога да продължа да танцувам. Спрях да отивам на уроци по танци, когато бях на 17. Спрях, тъй като трябваше да се спусна до моите O-нива. Оттогава върша единствено някакви празненство трикове.

„ Правенето Strictly в продължение на пет месеца още веднъж разсъни в мен какъв брой доста обичам да танцувам. И да имам шанса да направя нещо, което не съм правил от 60 години, просто ми хареса толкоз доста. Когато ме поканиха на турне, си помислих: „ Ако мога да продължа да танцувам още няколко седмици, това ще направя “. Има стандарт, че когато стигнеш на моята възраст, про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР