Анди Мъри ще вземе участие в турнир при закрити врати,

...
Анди Мъри ще вземе участие в турнир при закрити врати,
Коментари Харесай

Братя Мъри ще пълнят графика си с демо турнир през лятото


Анди Мъри ще вземе присъединяване в шампионат при закрити порти, проведен от брат му Джейми, това лято, с цел да запълни празнината от неналичието на тенис съревнования от календара след анулацията на Уимбълдън.

Според The Times, проектите са за репликиране на формата на финалите на ATP с най-хубавите осем английски тенисисти при мъжете и „ няколко тима на двойки “, участвайки в състезание с групова фаза с две групи. Играчите ще влязат в ролята и на съдии, с цел да пазят обществена отдалеченост и ще вземат решение дали ударите са във или отвън очертанията на корта.

Според информациите, надпреварата е подкрепено от брата на Мъри – Джейми, и ще се състои в интервала 29 юни – 12 юли.

Преди към месец Анди Мъри даде положителни вести по отношение на възобновяване си и сподели, че се усеща добре след няколко седмици тренировки на корта.

Бившият №1 няма формален мач от финалите на Купа „ Дейвис “ насам, които се организираха през ноември 2019 година В началото на март Анди разкри детайлности към физическото си положение и показа за какво отхвърли присъединяване на няколко следващи шампионата. Обясни, че при интервенцията за замяна на тазобедрената става, на която се подложи през януари 2019, от време на време се постанова нова намеса, с цел да се отстранят израстъци на костите.
TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР