Анди Мъри ще се завърне на корта в Куинс, където

...
Анди Мъри ще се завърне на корта в Куинс, където
Коментари Харесай

Британец предложи да бъде партньор на двойки на Мъри

Анди Мъри ще се завърне на корта в Куинс, където ще играе в тандем с Фелисиано Лопес. Трикратният „ мейджър “ първенец обаче не е сигурен дали испанецът ще взе участие на Уимбълдън и показа, че може да се наложи да си търси сътрудник. И откакто Ник Кирьос отхвърли шеговито, сънародникът на някогашния №1 Даниел Еванс не би се замислил да играе от една страна на мрежата с Анди.

„ Наслаждавах се, когато последно играх с него “, показа Еванс по отношение на тандема с Мъри в Индиън Уелс преди две години. „ Не знаех, че си търси сътрудник на двойки. Не ме е питал, само че в случай че го направи, сигурно ще играя с него. Няма потребност даже да го премислям. Той е необикновен тенисист “.

29-годишният британец се любува на добър сезон на трева, откакто завоюва два поредни „ Чалънджър “ шампионата – в Сърбитън и в Нотингам. В Куинс пък стартира с сложен дуел против Стан Вавринка.

Looks like all that practice paid off...

How are you so sickeningly good at this @andy_murray?!#QueensTennis pic.twitter.com/gNC7r6YKC6
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 17, 2019
Запитан преди дни с кого ще играе в тандем в бъдеще, Анди Мъри съобщи: „ Говорил съм с някои играчи за това, само че е мъчно за мен да се отдам изцяло на това да играя. Планът ми е да опитам да изиграя три седмици – в Куинс, в Ийстбърн и на Уимбълдън. Вече приказвах с няколко тенисисти, които са малко по-спокойни от позиция на това дали ще вземат участие, или не. Не е нужно те да са експерти на двойки, а момчета, за които няма да е от голяма важност дали ще мога да взема присъединяване, или не “, съобщи британецът.

Трикратният първенец от "Големия шлем " показа, че може би ще играе с Лопес и на шампионата в Ийстбърн. В същото време разкри, че испанският деец чака позволение за „ уайлд кард “ на Уимбълдън.

Let's talk about Andy. @Andy_Murray is back.
Here's what you need to know about the Brit's return.
: #TCLive→ https://t.co/tPoe44C26q#QueensTennis pic.twitter.com/YGPLZZbwKd
— Tennis Channel (@TennisChannel) June 18, 2019
„ Позицията му в ранглистата малко падна, тъй че ще се нуждае от „ уайлд кард “ за Уимбълдън. Ако не получи, ще би трябвало да играе в квалификациите “, показа Анди Мъри и добави, че през идната седмица ще има повече изясненост по отношение на обстановката.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР