Анди Мъри ще играе на китайските турнири в Шънджън и

...
Анди Мъри ще играе на китайските турнири в Шънджън и
Коментари Харесай

Мъри ще играе в Шънджън и Пекин преди да приключи сезона

Анди Мъри ще играе на китайските шампионати в Шънджън и Пекин, преди да прекрати присъединяване си за този сезон. Британецът, който сега се намира на 308-о място в международната класация, се отхвърли от присъединяване в последните две съревнования от сериите Мастърс 1000 в Шанхай и Париж, с цел да даде отмора на своето бедро. 31-годишният шотландец пропусна съвсем година поради травма в проблематичната област, а най-после претърпя и интервенция. Трикратният първенец от Големия шлем се надява смяната в графика да му помогне в мощното начало на идващия сезон.

,,Нуждая се от дълъг интервал на тренировки, с цел да съм оптимално добре квалифициран за новия сезон и да нападам най-престижните съревнования още веднъж. Всичко е доста положително в последните няколко месеца, тренировките и рехабилатацията не престават, ще усъвършенствам още неща в играта си за новата тенис година. Надявам се през идващите две седмици да се показва сполучливо в Китай “, приключи той.

Мъри изигра едвам девет мача, откакто се завърна на корта след интервенцията на бедрото. В последния от тях той загуби във втория кръг на Ю Ес Оупън от Фернандо Вердаско в четири сета. Представителят на Англия стартира акцията си в Шънджън с мач против локалния тенисист Жинджън Жанг. При победа той ще се изправи против поставения под номер 1 в главната скица белгиец Давид Гофен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР