Анди Мъри отпадна във втория кръг на турнира на мъжките

...
Анди Мъри отпадна във втория кръг на турнира на мъжките
Коментари Харесай

Летящ старт за тандема Мъри-Серина

Анди Мъри отпадна във втория кръг на шампионата на мъжките двойки на “Уимбълдън”, само че стартира с триумф на смесени двойки. Британецът и американската му партньорка Серина Уилямс победиха с 6:4, 6:1 германеца Андреас Мийс и чилийката Алекса Гуарачи в първия кръг. Във втория кръг Мъри и Серина се изправят против поставените под №14 Фабрис Мартен и Ракел Атауо (САЩ).

Опитващият се да се завърне сполучливо в тура след интервенция на бедрото Мъри не взе участие на сингъл на тазгодишния “Уимбълдън”. Серина Уилямс пък към този момент се класира на 1/8-финалите на сингъл, като там нейна съперника ще е испанката Карла Суарес Наваро.

“След като изгубих по-рано в мъжките двойки, в този момент цялата ми сила е напълно начосен към микса. Играхме добре, бяхме добре на ретур, сервирахме добре - прелестен старт”, спосели след мача 32-годишният Мъри.

“Мисля, че се получи добре. Никога не бяхме играли дружно преди, тъй че постоянно има какво да се научи. Искахме да стартираме бързо, отнасяме се към това доста сериозно”, разяснява и 37-годишната Уилямс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР