Анди Мъри отпадна във втория кръг на тенис турнира Уимбълдън.

...
Анди Мъри отпадна във втория кръг на тенис турнира Уимбълдън.
Коментари Харесай

Гигантът Иснър се разправи с Анди Мъри на Уимбълдън

Анди Мъри отпадна във втория кръг на тенис шампионата " Уимбълдън ". Представителят на Англия отстъпи против номер 20 в схемата Джон Иснър (САЩ) след 4:6, 6:7 (4), 7:6 (3) и 4:6 за 3:18 часа игра.

Шотландецът претърпя контузия в региона на корема, която сложи под въпрос присъединяване му на шампионата. Тенисистът се намира на 51-во място в международната класация и има 70 участия във финали в шампионатите на АТП.
 Карлос Алакарас опустоши нидерландец и се класира за третия кръг на
Карлос Алакарас опустоши нидерландец и се класира за третия кръг на " Уимбълдън "

В идващия си мач испанецът ще се изправи против германеца Оскар Оте

Иснър завоюва първата част, откакто реализира ранен пробив и съумя да затвори с 6:4. Двамата тенисисти демонстрираха постоянна игра при сервис във втория сет и по този начин се стигна до тайбрек, където американецът се наложи на 4. Шотландецът сподели несклоняем дух и сложи началото на опит за поврат, като понижи резултата до 2:1 сета след 7:6 (3).

Въпреки импулсът в играта на Мъри, още в петия гейм на четвъртия сет се стигна до брейк за Иснър, който в следствие бе вкоренен и американецът завоюва срещата след 6:4.

В идващия кръг Джон Иснър ще мери сили с номер 10 в схемата Яник Синър (Италия), който се наложи над Микаел Имер (Швеция) - 6:4, 6:4, 5:7 и 6:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР