Анди Мъри отново ще си партнира с Фелисиано Лопес, след

...
Анди Мъри отново ще си партнира с Фелисиано Лопес, след
Коментари Харесай

Шампионският тандем Мъри/Лопес получи уайлд кард за Монреал

Анди Мъри още веднъж ще си партнира с Фелисиано Лопес, откакто двамата получиха „ уайлд кард “ за главната скица на Мастърса в Монреал, който ще се организира от 5 до 11 август. Организаторите на конкуренцията оповестиха новината на формалния уебсайт на шампионата Rogers Cup.

Бившият №1 на сингъл и 37-годишният испанец завоюваха купата в Куинс в края на юни. Това беше първият шампионат за Анди след завръщането му от интервенция на тазобедрена става. Лопес и Мъри надвиха над Раджийв Рам и Джо Салисбъри в заключителната борба със 7-6(6) 5-7 10-5.

Жребият за Мастърса в Монреал ще се организира през днешния ден (2 август) и стартира към 23:30 ч. българско време.

След това трикратният първенец от Големия шлем си партнира с Марсело Мело в Ийстбърн и с Пиер-Юг Ербер на Уимбълдън, само че и в двата случая отпадна в ранните стадии. Тази седмица Анди играе в тандем с брат си Джейми на шампионата във Вашингтон, където двамата стартираха с победа.

Те се завърнаха дружно на корта за пръв път от 2016 година насам и записаха триумф на старта на шампионата при тандемите на Citi Open. Британците пропуснаха три мачбола във втория сет против Никола Маю и Едуар Роже-Васлен, само че в последна сметка надвиха след 6-4 6-7(7) 10-5.

TennisKafe.com
 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР