Анди Мъри каза, че Токио 2020 ще бъде най-важната Олимпиада

...
Анди Мъри каза, че Токио 2020 ще бъде най-важната Олимпиада
Коментари Харесай

Анди Мъри: Тази Олимпиада е една от най-важните в историята

Анди Мъри сподели, че Токио 2020 ще бъде най-важната Олимпиада в историята - с цел да изведе спорта от пандемичната злополука. Двукратният първенец на сингъл при мъжете, който ще пази купите си от Лондон 2012 и Рио преди пет години, има вяра, че игрите ще бъдат лъч на вярата за целия свят.

Мъри, който на 34 години взе участие в четвъртия си олимпийски шампионат по тенис, счита, че Токио ще помогне на хората да се допрян още веднъж до чистата страст от спорта.

Английският тенисист съобщи: " Олимпийските игри са от голямо значение за мен. Воденето на тима на Англия по време на церемонията по откриването в Рио беше един от най-важните моменти в кариерата ми, а успеха през 2012 година на родна земя беше необикновен миг.

“Участието ми във втора Олимпиада като бранител на купата е вълнуващо и чакам с неспокойствие предизвикването. Игрите са най-голямото съревнование в света и като спортисти упражняваме интензивно за моменти като този “.

“Токио 2020 е неповторим случай, защото се пада по време на пандемията и видяхме невероятна резистентност от страна на спортистите, почитателите и всички, които вземат участие в реализирането му “.

“Преодоляването на пречките и компликациите е това, което дефинира надпреварата на това равнище - възходите и паденията “, приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР