Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще

...
Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще
Коментари Харесай

Анди Мъри се завръща на корта

Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще играе на двойки в шампионата на трева Куинс този месец. За последно, някогашният номер 1 игра спортен мач на Аустрелиън Оупън през януари, където бе надвит още в първия кръг от Роберто Баутиста Агут, а по-късно разгласи, че възнамерява да спре с тениса през тази година.
 Анди Мъри обнадежди почитателите си: Бедрото ми е в действителност добре, не чувствам болки
След като претърпя сполучлива интервенция на бедрото, трикратният първенец от шампионатите на Големия шлем ще си партнира на двойки с Фелисиано Лопес в Куинс, който стартира на 17 юни. Новината към този момент беше публично доказана от управата на шампионата и самия тенисист.

Мъри, който завоюва на два пъти Уимбълдън в кариерата си, призна през май, че към този момент няма опасения дали ще играе още веднъж тенис.

" В последните няколко седмици, откогато започнах да се движа и да търча повече, осъзнах кое е значимо. И в този момент съзнавам, че не се нуждая от тениса. Не се нуждая от тениса, с цел да бъда благополучен. Чувствам се благополучен и по този начин ", сподели 32-годишният британец.

Andy Murray (1/2):

“I am really excited to return to the match court for the first time since my surgery. Queen’s has always been a special place for me and it’s the perfect place to return. It’s where I won my first ATP match, my first title in Britain and on grass... pic.twitter.com/FsDEAAiW8d
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 3, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР