Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще

Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще ...

Анди Мъри се завръща на корта.


Анди Мъри е пред сензационно завръщане на корта, като ще играе на двойки в турнира на трева Куинс този месец. За последно, бившият номер 1 игра състезателен мач на Аустрелиън Оупън през януари, където бе победен още в първия кръг от Роберто Баутиста Агут, а след това обяви, че планира да спре с тениса през тази година.
Анди Мъри обнадежди феновете си: Бедрото ми е наистина добре, не усещам болки
След като претърпя успешна операция на бедрото, трикратният шампион от турнирите на Големия шлем ще си партнира на двойки с Фелисиано Лопес в Куинс, който започва на 17 юни. Новината вече беше официално потвърдена от управата на турнира и самия тенисист.

Мъри, който спечели на два пъти Уимбълдън в кариерата си, призна през май, че вече няма опасения дали ще играе отново тенис.

"В последните няколко седмици, откакто започнах да се движа и да тичам повече, осъзнах кое е важно. И сега осъзнавам, че не се нуждая от тениса. Не се нуждая от тениса, за да бъда щастлив. Чувствам се щастлив и така", каза 32-годишният британец.

Andy Murray (1/2):

“I am really excited to return to the match court for the first time since my surgery. Queen’s has always been a special place for me and it’s the perfect place to return. It’s where I won my first ATP match, my first title in Britain and on grass ... pic.twitter.com/FsDEAAiW8d
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 3, 2019

Източник: offnews.bg