Анди Мъри е бил принуден да откаже традиционната си двуседмична

...
Анди Мъри е бил принуден да откаже традиционната си двуседмична
Коментари Харесай

Проблем в слабините принуди Мъри да откаже двуседмичните си тренировки в Маями

Анди Мъри е бил заставен да откаже обичайна си двуседмична подготвителна стратегия в Маями заради контузия на слабините.

32-годишният тенисист изпитва неразположение в проблематичната област, която го „ оставила без опция да тренира на корта “, съгласно извънредна обява от Стюарт Фрейзър в The Times. Мъри „ в началото си мислел, че става въпрос за нищожен проблем, който елементарно би превъзмогнал “, само че не се е възстановил още изцяло от травмата и „ е взел решение дружно с треньорския си щаб да отсрочи пътуването до Маями “.

Трикратният първенец в шампионатите от Шлема трябваше да пътува за крайбрежния град в четвъртък, с цел да организира обичайния си подготвителен лагер преди старта на новия сезон. Припомняме, че британецът получи наблягане на тазовата кост по време на Купа Дейвис, където Англия стигна до полуфиналите в дебютното издание на новия формат на конкуренцията през ноември в Мадрид. Проблемът в таза докара до включването му в единствено една среща на сингъл в съревнованието.

Шотландецът сега заема 126-а позиция в международната класация, и съгласно отчета, „ се надява да получи „ уайлд кард “ за главната скица, вместо да играе квалификации “, откакто подаде към този момент поръчка за присъединяване на Аустрелиън Оупън. Според информациите се чака той да пътува до Австралия на 27 декември преди откриващия шампионат от Шлема за сезона в Мелбърн, който започва на 20 януари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР