Анди Мъри беше много далеч от най-доброто си ниво в

...
Анди Мъри беше много далеч от най-доброто си ниво в
Коментари Харесай

Mъри: Не играх достатъчно добре и не поставих Григор под никакво напрежение; разочароващо е

Анди Мъри беше доста надалеч от най-хубавото си равнище в своя дуел от втория кръг на US Open против Григор Димитров. Бившият първенец изглеждаше физически изцеден и в нито един миг не може да бъде същински равносилен на най-хубавия български тенисист, който изнесе страховит мач и справедливо се поздрави с трисетова победа, а ето какво показа самият някогашен номер едно в конференцията си след конфликта:

" Просто не играх задоволително добре и не сервирах на нормалното си равнище. Бях пробиван при започване на всеки един сет и по този начин не можех да слага Григор под никакво напрежение, тъй като той непрестанно имаше преднина в резултата. Същевременно си сътворих значително шансове за пробив, само че се възползвах от една прекомерно дребна част от тях.

Той се движи доста добре по корта и се пази чудесно със разрези си бекхенд, тъй че не е елементарно да завършваш точки, когато Григор употребява този си удар, само че аз въобще не можех да взема преимущество в разиграването и да го притисна. Когато сервираш толкоз едва, то не получаваш задоволително лесни топки, след които да завършиш точката или да излезеш напред към мрежата.

Разочароващо е да не играеш, както можеш, само че би трябвало да приема, че не всеки път мога да стигам надалеч в шампионатите, макар че към момента го мога. Наясно съм, че е извънредно предизвикателство да играя на най-високо равнище в настоящето си положение. Някои дни са по-тежки от другите, като през днешния ден позволих едно в действителност разочароващо проваляне.

Борих се задоволително крепко, само че не играх достатчно добре. Това са конкуренциите, в които искаш да играеш най-хубавия си тенис и да си създадеш още страхотни моменти, което аз не можах да направя тази година. Не съм по-разочарован по отношение на Уимбълдън, тъй като в действителност не се показах добре и няма по какъв начин да очакваш да спечелиш на сходно равнище, в случай че играеш по сходен метод.

Планирам да играя за Купа " Дейвис ", само че другите момчета като Еванс, Нори и Дрейпър заслужават да бъдат повече в тима от мен, тъй че ще забележим какво следва оттук нататък, тъй като може да не бъда извикан въобще " - показа британецът пред медиите.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР