Андерсoн Силва потвърди без никакво съмнение, че двубоят му в

...
Андерсoн Силва потвърди без никакво съмнение, че двубоят му в
Коментари Харесай

Тъжният Андерсoн Силва призна: Това е последната ми битка

Андерсoн Силва удостовери без никакво подозрение, че дуелът му в UFC on ESPN+ 39 с Юрая Хол ще бъде последния му дуел в Октагона. Силва (34-10) е някогашен дълготраен първенец на UFC в междинната категория и ще направи последната си борба против Хол (15-9) на 31-ви окотмври в Лас Вегас. След последната му загуба през май 2019-та от Джаред Каноние, Дейна Уайт показа, че се пробва да откри най-удачния метод 45-годишният Силва да се отдръпна. " The Spider " има два дуела по контракт, само че след договаряния той остана единствено един. Силва по едно време не искаше и да чува за отдръпване, само че в този момент изцяло приема обстановката.

" Това е последният ми дуел. Със сигурност. Вероятно. Обичам този спорт. Подготвил съм се душевен за това. "

Силва направи дебюта си в ММА през 1997-ма. Той се е бил в 8 разнообразни организации за повече от две десетилетия, само че най-дълго се е застоявал в UFC. Дебютът му в Октагона е през юни 2006-та, когато записа запаметяващ се нокаут за 49 секунди срещ Крис Либен в UFC Fight Night 5.

Битките са нещото, с което Силва се занимава за повече от половината си живот и той споделя, че му е мъчно да одобри мисълта за отдръпване.

" Мисля, че най-вече ще ми лиспват тренировките. Да приготвям мозъка си, да приготвям тялото си. Мисля, че това е най-важно и съм печален, че няма да минавам през това повече. Въпреки, че сложи връх за най-вече следващи победи в UFC (16) и е втори в върха за най-вече отбрани на купата (10), Силва показа, че най-паметния му миг от кариерата не е в UFC.

" Първият ми шампионски дуел в Япония, когато се бих в Shooto и победих Хаято Сакурай - това е най-хубавият ми спомен. Това е първата ми шампионска купа. Няма по какъв начин да кажа дали дуелът с Хол ще се организира в стойка или на земя. Ние сме двама положителни страйкъри. Юрая е доста, доста атлетичен войник и има добра техника. Ще дам най-хубавото от себе си. " "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР