Анчелоти: Ще бъдем идиоти“, ако не се класираме за осминафиналите

...
Анчелоти: Ще бъдем идиоти“, ако не се класираме за осминафиналите
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще бъдем „идиоти“, ако не се класираме за осминафиналите в Шампионска лига

Анчелоти: Ще бъдем „ идиоти “, в случай че не се класираме за осминафиналите в Шампионска лига
Мениджърът на Наполи Карло Анчелоти съобщи на конференцията преди утрешния мач с Цървена звезда, че неаполитанци ще бъдат,,идиоти “, в случай че не се класират за осминафиналите в Шампионската лига.,,На този стадий, в случай че не се класираме, сме,,идиоти “. Да, идиоти “, показа трикратния победител в най-престижната европейска конкуренция. Наполи са на втора позиция в групата с еднакъв брой точки с водачите Ливърпул, само че отстъпват по-голова разлика на мърсисайдци.

Италианците са непобедими от началото на шампионата и посрещат вкъщи сръбския Цървена звезда, като първият конфликт посред им в Белград приключи при нулево тъждество. Възпитаниците на Карло Анчелоти се нуждаят от четири точки от двата си оставащи мача, с цел да излязат от групата и да продължат към елиминационната фаза на конкуренцията.

,,Намираме се в доста добра позиция в групата, което изглеждаше невероятно на старта на шампионата. Всичко, което ни липсва, е черешката на тортата, която може да вземем с последните ни два мача в групата “, добави Анчелоти. В другия дуел ПСЖ одобряват вкъщи Ливърпул, като и двата мача са с начален час 22:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР