Анчелоти: Поискахме да спрат на три пъти мача с ИнтерМениджърът

...
Анчелоти: Поискахме да спрат на три пъти мача с ИнтерМениджърът
Коментари Харесай

Анчелоти: Поискахме да спрат на три пъти мача с Интер

Анчелоти: Поискахме да спрат на три пъти мача с Интер
Мениджърът на Наполи Карло Анчелоти показа след края на дуела с Интер от 19-ия кръг на Серия А, че отборът му на няколко пъти е поискал срещата да бъде прекъсната заради расистки викания, отправени към централния бранител на неаполитанци Калиду Кулибали.

Сенегалският национал бе изпъден 10 минути преди края на мача, приключил с най-малък триумф за,,нерадзурите “ с 1:0 на,,Джузепе Меаца “. Бранителят бе в началото украсен в жълто за нарушаване против Матео Политано, а незабавно по-късно си разреши да приветства саркастично решението на основния съдия Пауло Мацолени. 27-годишният футболист бе непрекъснато обект на маймунски звуци от страна на тифозите на Интер.

,,Поискахме да спрат на три пъти мача, само че дуелът продължи “, съобщи Анчелоти за Sky.,,Играчът бе очевидно нервиран и изкаран отвън равновесие. Обикновено той е доста спокоен човек и се държи професионално, само че това бе нарушено от звуците по трибуните. Изглежда като опрощение, само че футболистът в действителност бе сърдит и раздразнителен. Това не е добре, нито за нас, нито за италианския футбол “, добави още наставникът.

,,Има решение на казуса и то е да се приключи мача. Просто би трябвало да си наясно по кое време да го направиш и след три наши молби към рефера, това трябваше да се случи. И в случай че това не стане идващия път, може би ние не би трябвало да довършим срещата “, разяснява треньорът на Наполи.

Кулибали се извини в Туитър за загубата от Интер и това, че бе изпъден, казвайки следното:,,Горд съм от цвета на кожата си. Горд съм от това, че съм французин, сенегалец и неаполитанец – човек “. Поражението от възпитаниците на Лучано Спалети значи, че Наполи се отдалечи на девет точки от водача и настоящ първенец Ювентус. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР