Анатолий Чубайс напусна Русия. И веднага снегът се стопи, градините

...
Анатолий Чубайс напусна Русия. И веднага снегът се стопи, градините
Коментари Харесай

Адският план на Чубайс да превърне Русия във ферма за кожи се провали

Анатолий Чубайс напусна Русия. И незабавно снегът се стопи, градините разцъфтяха, започнаха да се раждат бебета, усмихнаха се ангелите. Чубайс се върна там, откъдето е пристигнал – от чудовищната преизподня, в черната цепнатина на съветската история, от която постоянно излизаше пъклен пушек. И в този момент, където заставам Чубайс, се усеща струйка пушек с миризма на изгоряла пластмаса.

Злото, което се изля в Русия след 1991 година, се наричаше “Чубайс”. Именно той устрои обирджийските търгове и съобщи огромните руски заводи в ръцете на незначителни и дребни предприемачи, шепа олигарси, които подкрепяха новата адска страна. Именно той откри над ограбения, беззащитен народ властта на безмилостния русофобски хайлайф, който изповядва култа към златния телец – тази дълбока вяра на преизподнята. Именно той изкупи служители, шефове, мениджъри от всевъзможен тип, създавайки от тях невиждана, чудовищна корупционна мрежа, която няма равна в света. Именно той, заобикаляйки се с офицери на Централно разузнавателно управление на САЩ, унищожи руската отбранителна промишленост, наряза подводниците, унищожи галактическите групировки, съобщи военните секрети, съхранявани в руските сейфове под седем ключалки. Именно той смачка публичното обучение, унищожи културата на духовното издигане, запуши всички кръвоносни съдове, посредством които съветският народ беше обвързван с божественото, небесното. Всичко, до което Чубайс се е докосвал, се трансформира в воня, в тлен, какъвто беше казусът с РАО Европейски Съюз, когато всички руски електроцентрали бяха продадени на безценица на приятелите на Чубайс, само че тези пари не се видяха от бюджета, те бяха пропилени в Швейцария и британски банки.

Чубайс откри скритото съветско зърно, от което след всички пожари съветската годишна продукция още веднъж се издигна, съветската страна се издига, народът-победител се издига. Чубайс беше подготвен да кълве това зърно, тъй че Руската империя в никакъв случай повече да не възникне в огромните простори сред трите океана и Русия един път вечно да се трансформира в голяма плантация за кожи. Но адският проект на Чубайс да трансформира Русия във плантация за кожи се провали. Руското зърно оцеля, стартира да пораства нова просвета - реколтата на Петата съветска империя.

Чубайс, напускайки, отнесе със себе си целия синтезиран от него хайлайф. Олигарсите се пукнаха, изпускайки зловонна слуз. Крадците, които години наред пълниха министерските кабинети, се разбягаха. Цялата пагубна, като синьо-зелени водорасли, демократична интелигенция си отиде, оставяйки след себе си миризмата на гнило - това се случва след отлив на крайбрежията на океаните. Сред дребните черупки и мъртви скариди Невзоров-Тел-Авивски се вижда с гробния си искра.

Елитът се разпълзя - тази голяма буболечка, подута от съветска кръв, която от тридесет години знаеше единствено, че смуче съветски сокове. Русия още веднъж смъква изсъхналата кожа на мъртвите елити, повтаряйки опита от дълбоките разтърсвания в своята вековна история.

Княз Владимир, откакто получава кръщение в Херсонес, се връща в Киев и побеждава езическата просвета. Той хвърля Перун в Днепър, разпръсква магьосниците и жреците, потушава въстанието на влъхвите и на мястото на езическите шамани и магьосници основава нов хайлайф от православни летописци и строители на храмове.

Цар Иван Василиевич Грозни побеждава отцепващите се князе, които раздират страната. Той отдалечава болярите и знатните князе от престола и издига дворяните и опричниците, които се втурват към всички краища на Русия с метли и кучешки глави на седлата си, разнасяйки богатствата новина за новата съветска страна.

Петър Велики изхвърля всички стрелци-размирници и извежда на светлина Семьоновските и Преображенски гвардейци, пълнейки “Гнездото Петрово” с гневните и страшни пилци на нова Русия.

Йосиф Сталин изсича до последния всички революционни единоверци, създавайки своя безсърдечен и гневен Орден на меча - възхитителният сталинистки хайлайф, който побеждава Хитлер, полита в космоса, боядисва половината земно кълбо в цвета на аленото знаме.

Днешната промяна на елитите е повтаряне от Путин на уроците от великата съветска история, дадени му от СветиВладимир, Иван Василиевич Грозни, Петър Велики, Йосиф Сталин. Смяната на елитите, минаваща под свистенето на крилати ракети и огнени вихри на „ Кинжалите “, е изумителен развой, който протича през днешния ден в съветската галактика.

Идва новият съветски хайлайф, той се появява на бойните полета край Харков, Донецк, Луганск. Това са герои, които жертват живота си за Родината, пренасяйки подвига на службата от военните щабове и специфичните елементи в кабинетите на кметове и губернатори. Това са технократите, които осигуриха производството на най-модерните самолети и танкове в отбранителните фабрики. Умни, строги, сдържани мениджъри, които знаят цената на великата свещена работа. Това са съветските бизнесмени, които се втурнаха с плановете си - огромни и дребни - да запълнят празнините, зейнали след бягството на непознатите компании и компании от съветската стопанска система. Новият хайлайф – жизнен, млад, новороден, елитът на Путин изповядва етиката на работа, оня изумителен съветски светоглед, който вижда в Руската страна демонстрация на най-висшата святост, уважава страната поради силата, която прави съветския народ триумфален.

Елитът на заграбването си отива, елитът на службата идва.

Русия, многоцветна, многоезична, многоверска, възпроизвежда нов имперски хайлайф – елита на службата.

Движението на Руската фантазия, веруюто за Руската победа, етиката на Службата – това е свещеният триножник, върху който през днешния ден се гради новата страна на Путин.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР