Анастасия Седова, Юлия Белорукова, Елена Соболева и Татяна Альошина са

...
Анастасия Седова, Юлия Белорукова, Елена Соболева и Татяна Альошина са
Коментари Харесай

Как руските състезателки в ски бягането забременяха по едно и също време

Анастасия Седова, Юлия Белорукова, Елена Соболева и Татяна Альошина са част от националния тим на Русия по ски тичане, като общото сред тях е, че ще пропуснат спортния сезон. Причината е, че и четирите са бременни.

Не, това не е инцидентно съвпадане, а напътствие от именитата Елена Вялбе, която е президент на федерацията и управител на националния тим. Тя признава, че е насърчила състезателките да забременеят в този момент, тъй като в идната година няма значими надпревари.

" Казах на девойките, че идващият сезон ще бъде временен, което е най-хубавият интервал да имат бебе. Националните състезатели би трябвало да осъзнават отговорностите си. Доволна съм, че ме послушаха ", споделя Вялбе, представена от Expressen.

Друга състезателка Наталия Непраяева мисли по-различен метод и " под никакви условия " не мисли да ражда в идващите няколко години.

" Разбира се, че сигурно в този момент е най-хубавото време да пропусна сезона, само че не желая това. Искам да се развия като състезател. Това не би било допустимо след майчинството ", споделя 24-годишната Непраяева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР