АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Бивш полицай, който защитаваше Капитолия на

...
АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Бивш полицай, който защитаваше Капитолия на
Коментари Харесай

Хари Дън, офицер, който защитаваше Капитолия на САЩ на 6 януари, се кандидатира за Конгреса в Мериленд

АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Бивш служител на реда, който защитаваше Капитолия на Съединени американски щати против бунтовници на 6 януари, разгласи В петък той се кандидатира за Конгреса в Мериленд.

Хари Дън написа в X, прочут преди като Twitter, че ще се кандидатира в препълнени първоначални избори на Демократическата партия, с цел да размени конгресмена Джон Сарбейнс, демократ, който не се кандидатира преизбиране.

Дън направи известието ден преди третата годишнина от нападението в Капитолия, което попречи на узаконяването на изборите през 2020 година, като сподели в известието си за акцията, че някогашният президент Доналд Тръмп е „ демонски надъхан да приключи това, което той стартира ” преди три години.

„ На 6 януари опазих нашата народна власт от бунтовниците като полицейски чиновник на Капитолия. След това президентът Байдън ме удостои с президентския цивилен орден “, написа Дън в известието за своята кандидатура. „ Днес се кандидатирам за Конгреса, с цел да спра MAGA екстремистите на Тръмп и да подсигурявам, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР