-Аналогични действия се провеждат на територията на всички страни, членки

...
-Аналогични действия се провеждат на територията на всички страни, членки
Коментари Харесай

Нова акция при товарните автомобили и автобусите

-Аналогични дейности се организират на територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция Roadpol

До 19 юни е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на водачите на товарни коли и рейсовете, заяви на брифинг основен контрольор Дамян Владинов от отдел „ Пътна полиция “ в ГДНП.

Аналогични дейности се организират не територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция Roadpol.

В инспекциите у нас вземат участие чиновници на Пътна полиция и изпълнителните организации „ Автомобилна администрация “ и „ Главна ревизия по труда “, като при нужда ще бъдат включени и чиновници от Криминална и Икономическа полиция.

Основното, за което ще наблюдават екипите са: съблюдаване на времето за отмора от водачите; недопускане на нарушавания на скоростните режими, на ръководство след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, както и за транспорт на необезопасени товари и претоварване.

В календара на Roadpol е заложено сходни интервенции да се реализират четири пъти в годината. Причината - при настъпване на пътен случай с сходен тип транспортни средства, последствията постоянно са тежки.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР