Аналният секс все още може в ушите на някого да

...
Аналният секс все още може в ушите на някого да
Коментари Харесай

Помагало за начинаещи: Законите на аналния секс

Аналният секс към момента може в ушите на някого да звучи като табу, само че залостени на несъмнено зад входната врата, много двойки го вършат. Сексолозите настояват, че 36% от дамите и 42% от мъжете са пробвали най-малко един път. Ако занапред ви следва да задоволите „ назадничавото “ си любознание, ето какво поучават секс специалистите.

Не би трябвало да боли
Ако имате хемороиди или проблеми с храносмилането, по-добре размислете за аналния секс. Но в случай че сте твърдо уверени, че желаете да пробвате, тогава използвайте доста лубрикант. За разлика от вагината анусът няма способността да се смаже самичък, когато е възбуден. Най-добре е да употребявате лубриканти на основата на силикон. Гъст е и не изсъхва като тези на водна основа.

Анусът не се разтяга
Няма нищо правилно в мита, че от доста пенетрация анусът се уголемява. След секса той ще се върне в естествените си размери.

Подарява още един оргазъм
На някои дами този тип секс носи забележително наслаждение. Анусът е богат на нервни окончания, които предизвикват много наситени и приятни чувства.

Не бързайте
Няма потребност да препускате с колегата си. Бъдете уверени, че сте задоволително подготвени за този полов пилотаж. Някои предлагат по време на душа преди секс сътрудникът или вие да подготвите ануса благодарение на сапунисан пръст. Така хем ще увеличите неговата чувствителност, хем няма да се притеснявате, че зоната не е задоволително почистена.

Използвайте презервативи
Дори и да сте в моногамна връзка, презервативите постоянно са наложително добра концепция стане ли дума за анален секс. Предлагат по-гладко навлизане, намалявайки триенето, и защищават от проникването на аналните бактерии в кръвообращението. Тъканта на ануса е нежна и е много податлива на микроскопични разкъсвания. Но в случай че сте решили да продължите с вагинален секс, сменете презерватива.

Опитайте с вибратор
Има специфични вибратори за анален секс, съобразени с анатомичните особености на тази област. Внимавайте обаче, тъй като не е изключено някои от половите играчки да се заклещят на изхода. Преди да хукнете към тежката артилерия, пробвайте със напълно дребни анални играчки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР