Аналният секс, това приятно преживяване, което всеки средностатистически мъж, дръзнал

...
Аналният секс, това приятно преживяване, което всеки средностатистически мъж, дръзнал
Коментари Харесай

20 споделени от мъже мисли за аналния секс

Аналният секс, това прелестно прекарване, което всеки средностатистически мъж, дръзнал да пренебрегне заканите, заканите и евентуалните обети, търси, е съдействал за доста щастливи полови мигове. Ето за какво предлагаме на тези, които не са пробвали това наслаждение, да прочетат историите на щастливците, докоснали се до него, написа Bulnews. Ето какво споделят опитните пред тези не съумели да проявят храброст и да си изискат:

1. Можеш да свършиш там, без да се притесняваш, че дребната гад ще изскочи след 9 месеца и ще подсигурява още 18 години заем, от време на време и повече.

2. Там има 46 мускула повече и е 4 градуса по-топло от вагината.

3. Пътеките за разходка са прелестно преживяване, само че понякога искаш да се разходиш в тревата, нали? Същото е.

4. По-топло, плътно и прелестно!

5. Нищо не подвига самолета повече от аналния секс. Там мога безусловно да минавам като млад китаец – оризова равнища, освен това без да предизвиквам толкоз злокобна болежка, колкото при вагиналния секс. Освен това съм забелязал, че благото изпада в някакъв транс в този миг, а сходни случаи не сме имали по-рано. И по този начин, в случай че ви оферират две дупки, постоянно използвайте и двете!

6. По-тясно е и възприятието е необикновено. Освен това има доста дами, които го избират, а мъжете са основани да доставят наслаждение. Фактът, че е табу го прави още по-силно прекарване!

7. Харесва ми да приключвам там, явно и на нея, също така няма нищо по-възбуждащо от гледката, когато влизате там.

8. Няма толкоз огромни позитиви, колкото вагиналния секс, само че какво друго да се прави, когато увеселителният парк затвори порти за поддръжка? Една бърза въртележка за същинските мераклии!

9. Ако сте фенове на превъзходството, това в действителност ще сътвори чувството за нещо като нищо на света!

10. Представете си НАСА и Луната. Преди доста години са гледали красивата сияеща луна в небето и са си мислили „ Не би трябвало да сме там. Ще ни коства скъпо. Ще бъде рисково. Някой може да кажат, че е невероятно. “ Те го направиха и по тази причина ние вършим анален секс!

11. Ако би трябвало да бъдем откровени, това е следващата дупка, в която един мъж желае да бъде!

12. Да, доста дами бягат от всичко това, само че не мога да отрека, че има и такива, които сами си го просят. Няма да не помни по какъв начин една вечер се гушкахме и дупето ѝ напълно умерено се намести под верен ъгъл, а по-късно съумя да направи всичко допустимо, с цел да ме засмуче. Как да Ви кажа, че не го харесват, откакто сами си го търсят?

13. Ако една жена има още една дупка в тялото си, мъжът наложително ще желае да бъде там. Не сме чак толкоз комплицирани, колкото ни показват.

14. Представете си, че сте възпитаник. Всеки ден в огромното междучасие ще получавате обяд, а за десерт ще имате ябълка и портокал. Лелята Ви споделя, че не би трябвало да ядете портокала и вие я слушате. В продължение на месеци, ядете единствено ябълката. Тя е неповторима, сладка, вкусна, приятна, деликатна и също така ви прави същински благополучен. С години сте единствено на ябълка, до момента в който в таблата стои и портокалът. Той ви гледа в лицето всеки ден. Никога не сте го опитвали, само че се чудите какво става, дали е апетитен, дали не е? Освен това, към вас има други съученици, които си хапват портокали. Повечето споделят, че е необикновен, щастливи са с него. Освен това, не стопират да описват какъв апетитен е бил предходната седмица. И след години изчакване и гледане на портокала, както и по какъв начин другите се хранят с него, решавате да го опитате и да видите какво толкоз му е великото!

15. Нека кажем, че е тясно, но доста тясно и напрежението, което усещаш е като нищо друго на света. А и дано призная, красива панорама е, освен това от всеки ъгъл!

16. Нали знаете какво е възприятието от свирките по отношение на вагиналния секс? И двете са невероятни, несъмнено! Аналният секс е просто третата част от трилогията. Различен и въпреки всичко толкоз добър. Познавам и много дами, които го харесват, та в действителност не разбирам какъв е казусът с драмите и болката.

17. Сякаш всяка вечер отиваш в една и съща механа, където всичко е познато, вкусно и прелестно, само че тъкмо зад нея има едно по-малко и също толкоз прелестно място. Рано или късно ще искаш да видиш какво сервират и там. Все отново, не можеш постоянно да се храниш с едно и също, а и от време на време готвачките също се сменят!

18. Сякаш изневеряваш на жена си с нейния гъз. И несъмнено е много прелестно преживяване, почтено!

19. Табу е, тясно е и в случай че я накараш да свърши (фантазията остава на ваша страна), в дупето има един толкоз специфичен конвулсия, че концепция си нямате какво се случва!

20. Един огромен червен бутон, неразрешен за натискане. Задникът е същата работа, една дупка, в която не би трябвало да си, само че ще бъдеш по този начин или другояче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР