Анализите на "хидроакустичната аномалия", засечена в района, където се е

...
Анализите на "хидроакустичната аномалия", засечена в района, където се е
Коментари Харесай

На борда на аржентинската подводница е имало експлозия?

Анализите на "хидроакустичната особеност ", засечена в региона, където се е намирала аржентинската подводница "Сан Хуан " в деня на изгубването си, е с характерностите на детонация, заяви аржентинският военноморски флот, представен от Агенция Франс Прес.

Съобщиха ни за "анормално, малко, мощно събитие с неядрен генезис, съответстващо на детонация ", съобщи пред публицисти представителят на флота Енрике Балби. Няма признаци детонацията да е обвързвана с нахлуване, означи представителят, представен от АП. Балби сподели, че информацията, подсказваща детонация, е подадена от два източника - американските военни и основаната във Виена Международна организация за атомна сила (МААЕ), която следи сеизмичната интензивност по света за признаци на нуклеарни опити, отбелязва в. "Ню Йорк таймс ".

Аржентинската подводница не е въоръжена с нуклеарни оръжия и детонацията не може да е обвързвана с нуклеарно оръжие, акцентира Балби. Връзката с дизелово-електрическата подводница "Сан Хуан " и нейния 44-членен екипаж прекъсна на 15 ноември, напомня ТАСС. По-рано лейтенантът от американските Военноморски сили Лили Хинз сподели че необикновеният звук, засечен под водата, не може да се свърже с морски жители или други звуци с натурален генезис в океана. Не е било кит и не е нормален тон, сподели Хинз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР