Анализаторът на незаменяеми токени (NFT) и т.нар. блокчейн детектив OKHotshot

...
Анализаторът на незаменяеми токени (NFT) и т.нар. блокчейн детектив OKHotshot
Коментари Харесай

Неудобните истини за незаменяемите токени

Анализаторът на незаменяеми токени (NFT) и така наречен блокчейн детектив OKHotshot уточни кои за него са 18 от най-неудобните истини за NFT промишлеността.

През уикенда той показа с хилядите си почитатели в Twitter дълъг пост, в който коментира кои са проблемите, които сега стоят пред бранша. Сред тях са безотговорното привличане на звезди, хакването и разнообразни планове, които съвсем постоянно са обречени на крах.

OKHotshot е анализатор на цялостно работно време и е профилиран в одити на NFT. Той се изявява под името @NFTheder в Twitter, написа Coin Telegraph.

Повечето NFT вложители ще изгубят пари

Неудобна истина, която работи отрезвяващо, е, че множеството хора, които влагат в NFT, ще изгубят пари.

OKHotshot споделя, че няма надеждни постоянни вложения в NFT и предизвестява, че в случай че вложител чуе термина „ сини чипове NFT “, би трябвало да „ избяга “. Той също по този начин предизвестява, че задържането на инвестиция макар спадовете и загубите, когато става дума за незаменяеми токени, е безразсъдно. Затова предлага вложителите да прибират облагата си, когато могат.

 

5. By the time you hear about a new project on Twitter spaces, you are late.
— OKHotshot (@NFTherder) August 27, 2022
 

Не всеки ще изкара пари. Повечето вложители в NFT ще изгубят, безапелационен е OKHotshot.

Скорошна анкета на Cointelegraph откри, че 64,3% от респондентите купуват NFT-а, с цел да печелят пари, а 58,3% означават, че са изгубили пари.

Друг скъп съвет на OKHotshot е да се интересувате грамотно от NFT бранша. Не е задоволително да четете в Twitter.

Докато чуете за нов план в Twitter, ще сте закъснели, отбелязва той.

Анализаторът акцентира, че размерът и ликвидността постоянно са по-важни индикатори от минималната цена, а времето е по-ценно от всеки актив, тъй че планирането напред е от значително значение.

„ Ако няма купувачи, не можете да вземете облаги “, изяснява той.

Повечето NFT планове се провалят

Ранното включване в съответен NFT план не е формула за триумф. Защо? Тъй като токените постоянно не съумяват да останат на печеливша цена. Анализаторът прибавя и, че „ дериватите рядко превъзхождат истинските NFT сбирки “.

Проучване от март на компанията за разбор на блокчейн Nansen откри, че множеството NFT сбирки или не вършат пари, или в последна сметка нетират по-малко, в сравнение с коства основаването им.

Знаменитости и инфлуенсъри без задоволителни знания

Друга неуместна истина за NFT промишлеността сега визира звезди и инфлуенсъри от целия свят.

Според OKHotshot NFT плановете на звездите са известни като неприятни вложения. Той също по този начин прибавя, че „ Web2 маркетингът е извънредно неефикасен на пазара на NFT ”.

Неслучайно неотдавна бяха изпратени предупредителни писма до близо 20 известни персони по отношение на тяхната роля на NFT пазара.

Анализаторът предизвестява още, че NFT плановете без условия за продажба не костват нищо и че изгодите от NFT не отиват до купувачи надолу по веригата, в случай че не са посочени в изискванията. Той има вяра, че цената на NFT-ата продължава да се управлява от реклама и пазарни спекулации и отбелязва, че опитните вложители биха могли да употребяват това в своя изгода.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР