Анализаторът на ESPN Макс Келърман сподели интересната си гледна точка

...
Анализаторът на ESPN Макс Келърман сподели интересната си гледна точка
Коментари Харесай

Анализатор: Ако Дюрант спечели титла с Бруклин, ще се нареди до най-великите

Анализаторът на ESPN Макс Келърман показа забавната си позиция за огромната звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант. Според него Кей Ди към момента не може да се счита за един от най-великите, макар че завоюва два пръстена с Голдън Стейт, само че евентуален триумф с тима на " мрежите " ще го подреди до митове като Джордан, ЛеБрон, Карийм, Бърд и Меджик.

" Когато Дюрант отиде в Уориърс, този тим имаше незаслужено преимущество. Кей Ди е може би най-хубавият състезател в света, само че това направи ли го един от най-великите? Този триумф с Уориърс не потвърди неговото великолепие, тъй като суперотборът на Стив Кър можеше да се оправи отлично и без него. Но в този момент е друго поради травмата в ахилеса на Дюрант, не знаем дали той ще бъде същият състезател. Ситуацията в тима му не е като тази в Голдън Стейт. Бруклин разполага с Кайри и ЛъВърт, имат добър състав, само че другите клубове също могат да се похвалят с чудесни играчи. Ако Кевин Дюрант завоюва купа с Нетс, той ще потвърди величието си по метод, по който не съумя с Голдън Стейт. Дори ще се намеси в диалозите за най-великите играчи в света. Кой ще се подреди след Джордан? ЛеБрон, Карийм, Бърд, Меджик или Кей Ди, който ще се намести там, в случай че победи с Бруклин ", показа Келърман в своето шоу.

Kevin Durant & Kyrie Irving training in LA
— 2Cool2Blog (@2Cool2BIog)
Следващият сезон ще бъде дебютен за Дюрант с екипа на Бруклин Нетс. 32-годишният изпълнител пропусна целия минал сезон, откакто претърпя интервенция в резултат на тежка контузия в ахилесовото сухожилие, която претърпя в петия мач от Финалите на НБА през 2019-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР