Анализаторът на DIEMA SPORT Даниел Пеев изрази своите очаквания за

...
Анализаторът на DIEMA SPORT Даниел Пеев изрази своите очаквания за
Коментари Харесай

Пеев: Любо Пенев свърши сериозна работа в ЦСКА

Анализаторът на DIEMA SPORT Даниел Пеев изрази своите упования за идния решителен конфликт за купата сред ЦСКА и Лудогорец. Той беше посетител в предаването "Домът на футбола ".

Двата тима се изправят в директен конфликт за първото място в съботния ден, а часът е 20:15.

“Задава се мач за купата. В предходни години, когато имаше такива основни мачове Лудогорец успяваше да вземе своето. Отборът е по-обигран от двата състава “, стартира Пеев.

“Този мач в събота се обрисува основен за купата. Нивото на ЦСКА се повиши, наподобяват по-уверени, израстнаха много. Получиха се треньорски смени, само че ЦСКА победи Черно море във Варна, което ще даде самочувствие и успокоение, без значение от измененията при в треньорския екип. Лудогорец посвали равнището си от последните години, само че със ситурност там ще има промени през лятото “, продължи някогашният състезател на Амкар Перм.

“Любо Пенев съумя да върне почитателите по трибуните. Когато подаде оставката си, за него очевидно му се е въртяло това нещо в главата, почитателите на ЦСКА демонстрираха, че държат на Любо Пенев, той промени държанието на футболистите на терена, заздрави се дисциплината, беше доста положително привличането на Любо Пенев, единствено положителни неща могат да се кажат, като изключим злощастния полуфинал в шампионата за Купата на България против Ботев Пловдив “, катеогорчен бе Даниел Пеев.

“Плюсовете от работата на Пенев няма по какъв начин да бъдат зачеркнати. Той си е имал нещо, което си му е тежало, това явно беше част от повода за отдръпването му. Не дребна роля, несъмнено, изигра това отпадане за Купата. Не толкоз, че Ботев не победиха справедливо, само че с двама души по-малко, ЦСКА щеше да има преимущество в продължанията. Ако ЦСКА беше стигнал край сигурно Любо Пенев щеше да остане най-малко до края на сезона “, продължи анализаторът.

“Любо Пенев пристигна в късен интервал, не беше правил селекция. Още от началото сподели с наложения от него жанр на игра, че желае да се бори за Купа и купа. Във всеки един аспект се усъвършенства ЦСКА, в това число и връзките на футболистите към дуелите се усъвършенства “.

“За разлика от интервала под управлението на Нестор Ел Маестро, Любо Пенев участваше в плейофите, където се срещаш против боеспособни тимове всяка седмица. Разликата е голяма, давам образец с Верея, те демонстрираха, че не заслужават място в Първа лига. Затова съпоставката сред двамата е малко лъжлива “, разяснява той.

Пеев също по този начин разяснява новината за новия контракт на Тодор Неделев с Ботев Пловдив, който е до 2020 година. Всеки един отбор ще бъде привилигерован да има фурболист като Неделев.

Радвам се, че Неделев остава в Ботев Пловдив, прави добра работа, желае да гради нещо съществено. Това е образец за всички млади футболисти, които желаят да се развиват. Надявам се Неделев да приключи кариерата си в Ботев “, добави Пеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР