Анализаторът на баскетбола зад океана от Fox Sports Колин Кауърд

...
Анализаторът на баскетбола зад океана от Fox Sports Колин Кауърд
Коментари Харесай

Анализатор не дава шанс на Лейкърс и посочи основния проблем на ЛеБрон и компания

Анализаторът на баскетбола зад океана от Fox Sports Колин Кауърд твърдо съобщи, че ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс няма да завоюват купата през сегашния сезон. Журналистът е на това мнение поради неналичието на " третия най-хубав бранител " на Лейкърс Ейвъри Брадли, който пропуща остатъка от сезона, и добави, че ЛеБрон няма да има нужната помощ, с цел да победи за четвърти път в кариерата си с купа от НБА.

" ЛеБрон няма да завоюва купата. Всички ли не помнят, че Ейвъри Брадли е третият им най-хубав бранител, като сигурно щеше да е на паркета в последните минути на всичките им мачове от плейофите?... Така че в този момент още веднъж всичко ще е върху раменете на ЛеБрон. Видяхме това да се случва шест пъти на Финалите в НБА и той загуби всеки един от тях.

ЛеБрон е 3-6 на Финалите. Когато има нужната помощ, има 3 трофеи, само че когато я няма - има 6 загуби ", изрече се Кауърд.

Точно поради загубата на Брадли " езерняците " привлякоха свободния сътрудник Джей Ар Смит. В същото време те разполагат и с Алекс Карузо, който също е добър бранител, само че му липсва опит в плейофите, както и с първенеца Дани Грийн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР