Анализаторът Минг-Чи Куо, известен с многобройните си прогнози за очакваните

...
Анализаторът Минг-Чи Куо, известен с многобройните си прогнози за очакваните
Коментари Харесай

Новият MacBook Air идва с Mini-LED дисплей и M2 процесор през 2022

Анализаторът Минг-Чи Куо, прочут с многочислените си прогнози за предстоящите артикули от Apple през годините, написа в скорошно писмо до вложителите, че компанията ще показа нов MacBook Air с 13,3-инчов Mini-LED екран някъде в средата на 2022 година. Тези клюки се движат с други спекулации, че преносимият компютър на Apple ще получи забележителен ъпгрейд – най-новия процесор на Apple – M2.

Мини-LED екраните постепенно се вкарват в целия набор от устройства на Apple, а нов слух от водещия анализатор на Apple твърди, че технологията ще пробие път в главния MacBook на компанията.

Куо съобщи, че и двете характерности ще се вкарат в линията MacBook Air по-рано тази година, само че неотдавнашната му записка дефинира датата сред април и юни, евентуално на WWDC 2022.

Apple показа Mini-LED в iPad Pro 12.9 по-рано тази година и се завъртяха клюки, че Mini-LED екраните ще се появят и в линията MacBook Pro, по-специално при 14″ и 16-инчовите екрани. Освен това доста специалисти допускат, че идният iPad Mini 6 също ще има Mini-LED екран.

Както при всички клюки, приемете и този с известна доза подозрение. Вероятно Apple ще актуализира MacBook Air през идната година, само че ще би трябвало да изчакаме и да забележим каква технология ще се употребява за неговия екран.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР