Анализаторът и експерт по международна сигурност Боян Чуков определи отмяната

...
Анализаторът и експерт по международна сигурност Боян Чуков определи отмяната
Коментари Харесай

Боян Чуков: Истерията с коронавируса беше раздухана най-вече от СЗО

 Анализаторът и специалист по интернационална сигурност Боян Чуков дефинира анулацията на постоянните брифинги на Националния действен щаб като доста вярно и навременно решение.

" Много сполучлив миг да се промени формата, тъй като стартира да се появява едно напрежение и би трябвало по един или различен метод да се трансформират нещата. Защото карантината провокира неврози и психози и в случай че това продължава, тази наклонност ще се задълбочи. Мисля, че е доста сполучлив този ход. Както виждаме се оставят и повече свободи на жителите - разходки по парковете, Витоша ще се отваря. Надявам се, че в заведенията, където има двор и градина, също могат да бъдат оставени да работят. ", сподели той пред Българска национална телевизия.

Чуков съобщи, че това се прави поради ситуацията в страната и опциите жителите да стартират да получават предходния собствен живот.

" Трябва, несъмнено, да търсим благоприятни условия да завъртим и стопанската система ".

По отношение на обстановката сега с ковид, Чуков съобщи, че следим епизод от Третата международна война, която папата дефинира преди доста години. Като не става дума за война сред вероизповеданията, а война на ползи.

" Човек би трябвало да е доста доверчив да мисли, че Си Дзинпин, Тръмп или Путин са провокирали историята с ковид, защото и в трите страни вредите са ужасни ".

" Но дали за това няма полза транснационалният капитал - става дума за така наречен финансов интернационал. Става дума за хора, които манипулират Федералния запас, която е частна институция. "

Той цитира данни, че за последните 5 седмици - 614 семейства, които имат отношение към Федералния запас и общото им благосъстояние е 3 400 милиарда, са забогатели с 282 милиарда. Забогатяват от финансови спекулации съгласно Чуков.

" Тази рецесия, която следим в международните финанси, доста от дълго време се предвиждаше. Дя не забравяме, че нервността с ковид беше раздухана най-много от СЗО ", добави още анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР