Анализатор Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола"

...
Анализатор Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола"
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Лудогорец не контролира мачовете, както преди 5 години

Анализатор Цанко Цветанов беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT, където приказва по тематиката за формата на Лудогорец и упованията на експерта за идния дуел против Ференцварош.

"Аз съм оптимист за възможностите на Лудогорец. Надявам се Лудогорец да се показа добре. Съперникът е доста тежък. За жал шансът на жребия не бе на страната на Лудогорец, незавивисмо, че те бяха сложени в жребия. Върепки това се надявам да се оправят ", разяснява Цветанов.

"Лудогорец като имена има отлични футболисти, само че групово те изостават. Лудогорец контролираше мачовете в предходното присъединяване в ЛЕ, преди 5 години. Сега просто се надяват да се получат нещата. Хаотична е играта. Това е въпрос, който би трябвало да премине върху треньорите. Като фен бих споделил, че Лудогорец не управляват дуелите в никоя фаза ".

"Дали нововошлите костват 5 милиона или 1 милион евро няма толкоз огромно значение. Важно тимът да е добре структуриран. Ако тимът се окомплектова добре то цените нямат значение ".

"Мачът с Локомотив не беше показно по надзор на мачове. Лудогорец завоюва дуела с класа, само че можеше и да го загуби. Като почитател на българския футбол се надявам Лудогорец да се усъвършенства по отношение на пролетния дял на шампионата. Нормално е в първия дуел да не са съвършено окомплектовани ", изясни един от героите от Съединени американски щати 94.

"Тежък е противника обаче те са в същия стадий на сезона. И двата тима не са почнали шампионата, тъй че от тази позиция е идентична обстановката, дори положителна с това, че Лудогорец към този момент изиграха формален дуел в лицето на този за Суперкупата ".

"Аз съм запазен към отзиви на притежатели на тимовете. Убеден съм, че треньорския щаб знае грешките и е работил върху тях. Надявам се Лудогорец да не позволен гол в този дуел. Очаквам атакуващ метод против Ференцварош. Надявам се, че Лудгорец няма да загуби ", приключи анализатора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР