Анализатор отнел девствеността на 24-годишната Елвира от Ергенът, узна HotArena.

...
Анализатор отнел девствеността на 24-годишната Елвира от Ергенът, узна HotArena.
Коментари Харесай

Девственицата Елвира от Ергенът се отдаде на футболен анализатор

Анализатор лишил девствеността на 24-годишната Елвира от " Ергенът ", разбра HotArena.

24-годишната брюнетка от село Змеица се е отдала на футболен специалист, с който се забърсали в интернет по нейните самопризнания пред почитателите й в обществените мрежи.

Елвира стана известна като " девственицата " от " Ергенът ". Момичето неуморно пишеше любовни стихове на Виктор и не криеше възприятията си към него. Елвира даже загатна, че към този момент не е девствена. Любимият й се споделя Александър Панайотов, а в профила си в инстаграм е написал, че е футболен анализатор, само че дали това е специалността му в действителност не е известно.

Елвира разкри, че той е нейният обичан, като показа тяхна обща фотография и написа дълъг текст в присъщия за нея сантиментален жанр.

" Истински разкош е да те заловен крепко за ръка, толкоз крепко, че да не се страхуваш от нищо, да не се боиш къде отиваш и какво те чака. Какво ще срещнеш по пътя, там зад завоя. И макар неизвестността си подготвена да тръгнеш на всички места, където и да те води, тъй като усещаш сигурност, тъй като те стиска по този начин мощно, че те кара да се чувстваш спокойна и предпазена! ", отдава се на поетичност тя. " Срещнах мъж в живота си. Много е благ, грижлив. Подкрепя ме доста, схваща ме. Познавахме се преди предаването, само че нямахме връзка. Той е футболен анализатор в английска компания ", добавя тя, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР