Анализът на ситуацията и аритметиката показват, че отиваме по-скоро на

...
Анализът на ситуацията и аритметиката показват, че отиваме по-скоро на
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Дали ГЕРБ излиза от изолация ще се види на следващите избори

Анализът на обстановката и аритметиката демонстрират, че отиваме по-скоро на предварителни избори. Дори да има нов кабинет, се опасявам, че той няма да бъде постоянен. Тази прогноза направи в студиото на Българска национална телевизия социологът Ивелина Славкова.

Според нея доста значимо е какви политически обединения ще влязат при последващи избори. Тоест, какво следва след тях е въпросът, който ще си задаваме.

Славкова уточни, че ГЕРБ стартират да излизат от политическа изолираност. Все повече се демонстрира лидерската им позиция. Но това ще се види при едни бъдещи избори. Има обаче едно събитие и то е обвързвано с това кои политически сили ще влязат в идващия парламент. Ако „ Възраждане “ порасне в поддръжката си, това към този момент ще сложи ГЕРБ в още по-удобна обстановка, разяснява Славкова.

Тя означи и още един факт – че в последно време от Политическа партия са се преориентирали бързо и са почнали да приказват на демократичната градска десница, което би би трябвало да тормози „ Демократична България “. Славкова обаче счита, че от партията на Петков би трябвало да приказват и на другите хора, които си изясняват света по различен метод – през икономическите параметри, в случай че желаят да получат поддръжка. Освен това към този момент са се чули и такива послания – че Политическа партия и Демократична България би трябвало да се явяват дружно на последващи избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР