Анализът на официалната британска статистика показва рязък спад на британския

...
Анализът на официалната британска статистика показва рязък спад на британския
Коментари Харесай

Sky News: Русия се въоръжава с британски дронове и инженерни прод...

Анализът на формалната английска статистика демонстрира внезапен спад на английския експорт за Русия незабавно след нахлуването в Украйна през февруари 2022 година Въз основа на тези данни забележителна част от английския износ са били коли и машини.

 

Тези артикули към този момент не могат да влизат в Русия от Обединеното кралство след налагането на глобите, само че данните на английската Служба за приходите и митниците (HMRC) демонстрират, че износът за някои постсъветски страни, от Грузия до Узбекистан, които в предишното са имали положителни връзки с Москва, е нараснал от съвсем нулева стойност с стремглави темпове от 2022 година насам.

 

" Това е необикновено изумително - растежът на износа от Англия за Киргизстан е към 1100% ", споделя редакторът по стопанска система и данни на Sky News Ед Конуей. - " Когато говорите с специалисти, които преглеждат това, те споделят: ако нещо наподобява на патица и кряка като патица, значи е по този начин.

 

Анализът акцентира степента на присъединяване на Обединеното кралство в сенчестата стопанска система, която оказва помощ за снабдяването на съветската войска с елементи и съоръжение за оръжията, употребявани против Украйна, написа създателят на проучването.

Според него от позиция на нарушаването на режима на наказания изпращането на английски артикули от други страни в Русия се оказва в " сива зона ".

 

" По отношение на английските експортьори, те изпращат артикули в Киргизстан, изпращат ги в Армения. И по-късно те са евентуално изпирани. "

 

Европейският съюз, който също има проблем със сивия експорт, разполага със лист от 45 категории " общи артикули с висок приоритет ", както ги назовават, които са били открити в останките от съветски оръжия на бойните полета в Украйна.

 

Анализът на Sky News демонстрира, че английският експорт за четири страни в Кавказ и Централна Азия на тези артикули, които съгласно документите са били употребявани за ликвидиране на украински цивилни, се е нараснал с над 500% от началото на войната.

 

В отговор на това английското държавно управление съобщи, че работи, с цел да подсигурява използването на режима на наказания, написа Sky News. В момента управляващите основават нов действен модел, който ще се съсредоточи върху опитите да се подсигурява спазването на режима в бъдеще.

" Но е напълно ясно, че - без значение дали ще го наречете приключване на информация или просто нефункционираща система - доста от тези материали попадат в Русия непосредствено от Обединеното кралство ", заключава материалът.

 

От началото на войната Великобритания наложи редица наказания против Русия, а преди ден разгласи ограничавания за шестима надзиратели на колонията, в която предходната седмица умря Алексей Навални. Москва, която отхвърля да е забъркана в гибелта му, назова това " еднакво двуличие " от страна на Обединеното кралство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР