Анализ на резултатите от местните избори обсъди на заседание Общинският

...
Анализ на резултатите от местните избори обсъди на заседание Общинският
Коментари Харесай

СДС-Варна утвърди основните си задачи в новия мандат на Общинския съвет

Анализ на резултатите от локалните избори разиска на съвещание Общинският съвет на СДС-Варна. Синият актив се сплоти към мнението, че нарасналият брой гласове по отношение на локалните избори през 2015 година не удовлетворяват СДС-Варна, макар посочените по време на дебатите справедливи и субективни аргументи. В тази връзка регионалният съвет одобри решения, свързани с разширение въз основата си – районните организации и хората по места да са осведомени за политическата активност на Съюз на демократичните сили.

На съвещанието беше показана информация за присъединяване на варненските представители в конгреса на ЕНП в Загреб и за провелия се в Монтана Национален съвет на Съюз на демократичните сили.

Представителите на Съюз на демократичните сили в новия състав на варненския Общински съвет ще държат за посоката за развиване на града. Предварителните заключения на Съюз на демократичните сили по отношение на конфигурациите в Общински съвет, които биха се оформили, са, че болшинството би трябвало да заобикаля корпоративните и неполитически формули, а за формата ЕНП във варненския Общински съвет е от изключително значение политиките във Варна да спомогнат за продобиване на парламентарните избори. Това би трябвало да е съществена цел на СДС-Варна, която ще бъде провеждана от неговите представители в локалния парламент. Съветниците на Съюз на демократичните сили бяха упълномощени да водят политически диалози със структури и партии, подкрепящи дясна политика на локално равнище и в народен проект.

На съвещанието бяха сложени задания за отчети във връзка с подготовката на Бюджет 2020 на община Варна, на приемането на план-сметката „ Чистота ” този месец, приемане на политиките в опазването на здравето, поставящи здравето на хората в центъра на внимание на Общинския съвет и развиването на обществените технологии. Водещо остава планирането на устойчивостта на икономическата среда за развиването на дребния и междинен бизнес в града.

Синият актив одобри предложение за привикване на регионален съвет, график за районни конференции в интервала 22-26 януари и общинска конференция на Съюз на демократичните сили на 21 февруари 2020 година Като съществени задания СДС-Варна очерта провеждането на отчетно-изборните конференции, подготовка за парламентарните избори, запазване на кадровия и политически капацитет на синята партия и въздействието й в предпочитаните браншове на политиката. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР