Анализ на Кеворк Кеворкян, публикуван от него в социалната мрежа

...
Анализ на Кеворк Кеворкян, публикуван от него в социалната мрежа
Коментари Харесай

Опело 46 - дребни хора се изживяват като големи играчи

 Анализ на Кеворк Кеворкян, оповестен от него в обществената мрежа Facebook през вчерашния ден:

" Днес беше опелото на 46-ия парламент. Той беше мъртвороден, по тази причина опелото можеше да се направи още преди два месеца.

Според, това бил Парламент на лицемерието. Обаче в прощалната си тирада беше вдъхновен: мнозина казвали, че има доста отпадъци в Народното събрание, само че той се срещнал с множеството отпадъци и се оказало, че не са отпадъци. Според него, била направена стъпка в вярната посока.

Публиката обаче вижда друго: с тия стъпки в вярната посока и идващите парламенти ще отиват небрежно в небитието.

Няма единодушие. Няма и персони, които да родят рационалното единодушие.

Дребни хора се изживяват като огромни играчи.

И в последния ден отново се джафкаха нахално и несмислено. И оставиха едно изрично удостоверение за цялостната си беззащитност и ненужност: служебният финансов министър отхвърли да се яви и да отговори на един значим въпрос, даже документално не благоволи да го направи.Такова неуважение е показателно за престижа на Народното събрание.

И, въобще – дали, до момента в който няма късмет да се състои един логичен парламент от рационални персони - да НЕ се спре броенето на сакатите сходства.

Защото, от горната страна на всичко, в този момент мнозина случайници ще напишат в биографиите си, че са били депутати в два Народното събрание - 45-ия и 46-ия – едвам унижат в допълнение парламентарната ни история.

Да се спре парламентарния летопис и - в случай че създадат постоянен кабинет и стане ясно, че виждат по-далеч от носовете и джобовете си - да се възобнови още веднъж.

Идеята наподобява еретична, само че е потребна даже за парламентарните несретници/реколта 2021 година.

Да минат в конспиративност, с цел да не нервират ненужно Историята и Народа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР