Аналитиците на Nikkei съобщиха, че Samsung не знае какво да

...
Аналитиците на Nikkei съобщиха, че Samsung не знае какво да
Коментари Харесай

Samsung търси нови купувачи за своите OLED дисплеи поради ниското търсене на iPhone X

Аналитиците на Nikkei оповестиха, че Samsung не знае какво да прави екраните, създадени за iPhone X. Това се случи, тъй като Apple има намерение да понижи продажбите на новия айфон и надлежно, поръчките на OLED екраните.
Мениджмънтът на Samsung реши, че в случай че Apple не поръча доста екрани, то клиенти ще станат други компании. Но в действителност, всичко стана по различен метод. Производителите на смарт телефони взеха решение да продължат потреблението на LCD екрани, тъй като технологията на Samsung излиза прекомерно скъпо.

Освен това, китайските съперници притискат южнокорейската Samsung, тъй като започнаха да създават лични OLED екрани при по-ниски цени.

Според прогнозите на аналитичната компания Nikkei, през идващото тримесечие Apple двойно ще понижи производството на своите нови смарт телефони iPhone X. Ето за какво Samsung се тревожи и се пробва да продаде допустимо най-вече OLED екрани на други компании.

Положението на Samsung се задълбочава и от това, че OLED екраните на идващия 6,5-инчов iPhone ще се създават от LG. По този метод Apple се пробва да понижи зависимостта си от корейския производител на електроника. Пазарните аналитици предвиждат огромни загуби за Samsung.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР