Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра очаквано е

...
Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра очаквано е
Коментари Харесай

“Контра”: Ще се откъснат ли много Арсенал и Манчестър Сити?

Аналитичното предаване на Sportal.bg и Sportal TV “Контра ” предстоящо е с акцент върху двете огромни дербита от Английската висша лига - гръмката победа на Манчестър Сити над Манчестър Юнайтед и безапелационния триумф на Арсенал над Тотнъм.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров разискаха въпроса дали разликата сред “гражданите ” и “червените дяволи ” е толкоз изразителна, колкото подсказа резултата най-много през първото полувреме. 

Арсенал ли е единственият сериозен съперник за шампионската купа на Ман Сити? “Артилеристите ” не престават да очароват почитателите си и потвърдиха, че заслужават да завоюват против отрицателния Тотнъм. 

Ливърпул още веднъж показва проблемите си в отбрана, а Челси продължава да търси новата си еднаквост при Греъм Потър.

В Серия “А ” пък не престават неволите за Интер, който записа четвърта загуба в 8 кръг и столът на Симоне Индзаги е по-разклатен от всеки път. Милан пък откри метод да вземе трите точки на посетители на Емполи, макар че позволи изравнителен гол в 92-рата минута. 

Барселона имаше повече от нормалните проблеми при следващата си победа в Ла Лига, само че Роберт Левандовски не стопира да бележи и да дава мотиви за оптимизъм преди “Ел Класико ”. 

По-голямата вест от кръга в Испания е първата неверна стъпка на Реал Мадрид вкъщи против Осасуна, като завърналият се Карим Бензема пропусна дузпа при 1:1.

Гледайте “Контра ”!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР