Ана Кендрик може и обстойно да разказа любовния живот на

...
Ана Кендрик може и обстойно да разказа любовния живот на
Коментари Харесай

Ана Кендрик и връзката ѝ с Бил Хейдър

Ана Кендрик може и обширно да описа любовния живот на героинята си Дарби в първия сезон на сериала " Любовен живот ", само че нещата не стоят по този начин в действителния живот.

Актрисата не е от звездите, които споделят какво се случва в персоналния им живот. Очевидно сносно се опазва и от папараците, тъй като никой не беше схванал, че в живота ѝ има мъж.

Според източници на People, от към година Ана Кендрик има връзка с сътрудника си Бил Хейдър, който закупи известност към ролята си в сериала " Бари ". Но едвам в този момент разбираме за това, тъй като и двамата обичат да пазят персоналния си живот в загадка.

Интересното е, че двамата са взели участие в коледния филм на Disney+ - Noelle, през 2019 година, където влязоха в функциите на брат и сестра. Към момента, несъмнено, няма по какъв начин да знаем дали любовната искра сред актьорите е пламнала тогава, или по-късно.

През лятото на 2020 година Хейдър се раздели с Рейчъл Билсън единствено шест месеца откакто оповестиха публично връзката си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР