Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лечение

...
Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лечение
Коментари Харесай

Член на Фонда за лечение на деца: Нямаме проблеми с директора

Ана Илиева, член на Обществения съвет на Фонда за лекуване на деца се разграничи от думите на Пенка Георгиева. Миналата седмица Георгиева, която също е член на Обществения съвет разгласи, че родители са били притискани да отдръпват заявките си. Илиева изясни, че и в трите случая родителите на се показали съответните документи.

„ Няма проблеми с новия шеф Мариета Райкова. Тя е извънредно претенциозен човек и гледа насъбраните неща да бъдат изчистени, само че не посредством изключване на тежки случаи “, изясни Илиева.

Тя добави, че Фондът ще има представител и единствено той ще може да дава изказвания в медиите. На въпрос дали е редно да не може други членове на Фонда да се изричат Илиева отговори:

„ В Обществения съвет има представители на медии, питайте ги и тях какво е тяхното мнение. Не би трябвало да е по този начин, само че в случай че се в случай че се одобри, ще се съобразя с това.„

Илиева добави, че в тази ситуация с Байрям, чието лекуване бе забавено е било взето решение детето да бъде изпратено в чужбина, само че не са имали противоположна връзка какво се случва.

„ Ние нямаме трансплантолог, това би трябвало да бъде решено. Не е съществено непрестанно госпожа Георгиева да дава информация, да върви по малките екрани и някой след нея да опровергава, " сподели още Илиева.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР